Wat zijn filters en hoe gebruik ik ze?

26-04-2015 - Robin Weggers

Ons assortiment voor dames spijkerbroeken is zeer uitgebreid. Bij ons vind je de meeste merk spijkerbroeken waar je naar op zoek bent.

Filters - wat zijn filters en hoe gebruik ik ze

Wist je dat je bij ons gebruik kan maken van verschillende filters? Met een filter kan je er gemakkelijk voor zorgen dat je gelijk de juiste spijkerbroek vindt waar je naar op zoek bent. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een GSUS spijkerbroeken in de kleur grijs, en een skinny jeans model onder de 100 euro? Dan is dit snel en simpel in te stellen bij onze filters aan de linker kant.

Zodra je gebruikt maakt van een of meerdere filters zal de pagina zich opnieuw laden en zie alleen spijkerbroeken die overeenkomen met de filters. Super handig toch!

Ben je nog op zoek naar een nieuwe merk spijkerbroek en wil je niet alle pagina’s bij langs, dan raad ik je aan om onze filters uit te proberen. Je vindt hier onze nieuwe assortiment dames spijkerbroeken.

PS: Bovenaan de pagina kan je ook nog aangeven welke spijkerbroeken je als eerst getoond wilt hebben, je kunt kiezen uit populair, naam en prijs.

Reageer op dit bericht