Vijf budget spijkerbroeken voor mannen

23-04-2017 - Roxanne
1. Army green
Legergroen is een kleur die bijna iedereen wel mooi staat. De jeans met deze kleur zijn vaak verkrijgbaar in verschillende wassingen en tinten en zijn goed te combineren met andere kledingstukken die ook voorzien zijn van aardse tinten. Shop deze legergroene skinny van asos nu in onze sale!
 
 
 
 
2. Trend Alert: Borduursels!
Deze broek is wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar uniek is ie zeker! Deze spijkerbroek is voorzien van een destroyed look en vervolgens volgeplakt met hippe borduursels, die zijn helemaal hot dit jaar! Ook deze coole broek is gemaakt door het designteam van Asos.
 
 
 
 
3. Go classic
Een klassieke blauw spijkerbroek, welke man heeft er nog geen in de kast? Die kan nu zijn slag slaan of mooi de huidige stapel aanvullen met deze mooie blauwe tapered spijkerbroek van Blend Jeans.
 
 
 
4. Simple grey
Naast de blauwe spijkerbroek mag ook een donker gekleurde spijkerbroek zeker niet ontbreken in een mannengarderobe. Deze broek kun je letterlijk met alle andere items uit je kast combineren doordat het model en de kleur zo simpel zijn. Haal snel deze Only & Sons broek in huis voordat hij uitverkocht is!
 
 

Reageer op dit bericht