Sale actie spijkerbroeken

10-02-2015 - Suraya Kishna

Spijkerbroeken zijn onder te verdelen in een aantal categorieën.  Zo zijn er bijvoorbeeld straight leg broeken, trapped spijkerbroeken. Maar ook de boot cut en slim fit leg modellen zijn erg populair. Pas in de jaren  60 werd de spijkerbroek gedragen door het zogenaamde  ‘’gewone volk’’ en bereikte een echte status als normaal draagbare broek in de jaren 70. Tegenwoordig heeft men  verschillende modellen, merken en kleuren spijkerbroeken in zijn of haar garderobe hangen. 

Naast de dagelijkse ''normale’’ spijkerbroeken, heb je nu ook de zogenaamde jeans met wassing wat erg van belang is voor de looks. Zo is er de stone wash, rinse wash,  dirty en used looks en de meest gedragen spijkerbroek, oftewel de crashed spijkerbroek waarbij de broek opzettelijk een stoer gescheurd uiterlijk mee krijgt.  Keuze zat dus!

Wilt u online voordelig één van deze bovenstaande spijkerbroeken kopen dan kunnen wij u de volgende spijkerbroeken sale aanbiedingen aanbevelen. Spectaculaire kortingen op top merken als Guess, Chasin, Masion Scotch en vele meer. Uiteraard modellen en trends voor zowel heren als de dames volgens de laatste kledingtrends.

 

 

 

Reageer op dit bericht