Replay, wereldwijd populair

11-01-2013 - Richard Vegter

Kleding van Replay is tegenwoordig erg populair! Er is veel keuze aan kleding, maar vooral veel keuze aan spijkerbroeken! Hoe is het merk zo populair geworden? Dat kan je hieronder lezen.

Replay werd in 1978 op de markt gezet door Claudio Buziol. Hij was toen 21 jaar oud. Replay is een Italiaans kleding merk. De naam “Replay” werd bedacht toen Claudio Buziol een wedstrijd van het WK voetbal van 1978 in Argentinië bekeek. Hij zag het woord re-play op het beeld verschijnen. Volgens hem paste het woord perfect bij een kledinglijn die hij uit het verleden op een nieuwe manier op de markt bracht. 

Het bedrijf achter Replay is Fashion Box S.p.A. Het bedrijf werd opgericht in 1981 te Asolo. Fashion Box S.p.A. richt zich op volwassenen met het merk Replay en voor kinderen is er een speciaal merk: Replay & Sons. Fashion Box S.p.A. heeft ruim 220 winkels verspreid over de hele wereld. Verder leveren ze ook aan andere warenhuizen en boetieks. In totaal zijn er ruim 5000 verkooppunten met Replay kleding. 

Replay is zo populair geworden doordat ze veel aandacht hebben besteed aan reclames. Ook is de kleding van Replay erg goed qua kwaliteit en gaat het erg lang mee. Op Onlinespijkerbroeken.com hebben we ook keuze uit meer dan 200 verschillende heren en dames jeans van Replay! Bestel vandaag nog je favoriete Replay jeans en profiteer van de scherpste prijzen!

Reageer op dit bericht