Nieuwe spijkerbroeken trends van 2017

01-03-2017 - Roxanne
In 2017 zijn er weer een aantal nieuwe trends voor de spijkerbroeken bijgekomen. Sommige trends sluiten aan op trends van vorig jaar en andere trends zijn compleet nieuw! Lees snel dit artikel om achter de nieuwe spijkerbroeken trends van 2017 te komen.
 

1. Multi denim 

Multi denim is een trend voor zowel mannen als vrouwen. Zoals de naam misschien wel al weet te vertellen is de spijkerbroek voorzien van meerdere soorten denim. Vaak is de spijkerbroek zelf in een soort denim met daarop vlakken in andere kleuren. Deze trend gaat vaak samen met de destroyed denim trend. De trend is in dit jaar nieuw en zeer gebruikelijk om te dragen.
 

2. Onafgewerkt

Broeken met een destroyed effect en onafgewerkte details waren voorgaande jaren ook al in de mode. Dit jaar heeft deze trend een soort upgrade gekregen en is het erg hip om bijvoorbeeld de broekspijpen niet meer netjes af te werken. Ook worden broekzakken niet afgewerkt waardoor ze een destroyed look krijgen. Deze trend is draagbaar voor zowel mannen als vrouwen en gaat goed samen met de voorgaande trends op dit gebied.
 

3. Geborduurde patronen

Borduursels zijn echt de trend van 2017. Je ziet deze trend terugkomen op allerlei soorten kleding en accessoires. Dit betekent dus ook dat het te zien is op spijkerbroeken. In de meeste gevallen wordt deze trend door vrouwen gedragen, maar ook voor mannen zijn er diverse spijkerbroeken met borduursels verkrijgbaar. Zoals je hieronder kunt zien kun je deze trend zo subtiel of aansprekend maken als jij zelf wil!
 
Al deze nieuwe trends shop je nu snel en voordelig in onze webwinkel. Hier vind je namelijk een groot assortiment gevuld met spijkerbroeken van verschillende merken. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons huidige assortiment? Wacht dan niet langer en neem snel een kijkje!

Reageer op dit bericht