Lente collectie spijkerbroeken Tommy Hilfiger 2017

08-03-2017 - Roxanne
In een voorgaand blog artikel hebben we de huidige spijkerbroeken trends van 2017 besproken. Hierin was te zien dat kapotte onafgewerkte broeken, broeken met meerdere denim soorten en broeken met borduursels erg hip zijn dit jaar! Zoals ieder merk heeft ook Tommy Hilfiger een nieuwe lentecollectie gevormd, jawel met de trends die wij eerder al besproken hebben! In dit artikel gaan we kijken hoe Tommy Hilfiger dit soort trends toepast op de spijkerbroeken uit de lentecollectie.
 

1. Borduursels

Bij Tommy Hilfiger zijn de borduursels op het ene kledingstuk subtiel aanwezig en op het andere kledingstuk gewoon overal. Wat de borduursels wel met elkaar gemeen hebben is de sportieve nonchalante uitstraling en het kleurenpalet. Deze vormgeving en kleur matched goed met leuke basics of andere items uit de lentecollectie van Tommy Hilfiger.
 
 

2. Destroyed

In de collectie van Tommy Hilfiger wordt de destroyed look vaak gecombineerd met een van de andere stijlen. In de eerste foto is te zien dat de broek een redelijk versleten uiterlijk heeft en is opgevuld met verschillende borduursels, ook is het slijtage effect bij de pijpen toegevoegd zoals we dit jaar veel zien. In de tweede afbeelding is de look gecombineerd met de multi denim stijl.
 
 

3. Multi denim

Multi denim is de meest uitspringende trend van dit jaar qua spijkerbroeken, en daar doen de designers van Tommy Hilfiger graag nog een schepje bovenop. In de eerste foto is een spijkerbroek te zien die gemaakt is van verschillende denim stoffen. Deze stoffen zijn in verticale lijnen bij elkaar gebracht tot een mooie highwaist jeans. In de tweede afbeelding zien we ook een multi-denim exemplaar. Ook bij deze broek hebben de designers wat extra pit toegevoegd. De meeste denim broeken hebben een soort denim in verschillende tinten, maar deze broek is voorzien van kleurrijke en vrolijke patches!

Tommy Hilfiger spijkerbroeken online bestellen

Houdt onze website in de gaten voor de nieuwste en voordeligste Tommy Hilfiger spijkerbroeken. Ben je niet zo’n fan van Tommy Hilfiger? Of ben je gewoon op zoek naar iets anders? Op onze website vindt je naast Tommy Hilfiger ook nog heel veel andere bekende merken met talloze mooie spijkerbroeken uit verschillende collecties.
 
Bron afbeeldingen: klik hier

Reageer op dit bericht