Je eigen gemaakte Ripped Jeans

16-10-2014 - Alex Soekonnov

Ripped jeans zijn nog steeds de trend van 2014. Met de winter in aankomst kan het wel wat frisser worden met al die gaten in je broek maar zoals het gezegde gaat ‘’ wie mooi wil zijn moet pijn lijden’’ . Reden genoeg om deze herfst Ripped Jeans te dragen. Alleen is de vraag nu: ga je nou echt 200 euro betalen voor een spijkerbroek waar al gaten in zitten?  Haal je oude spijkerbroek uit de kast en start met pimpen! 


De kunst om Ripped Jeans te creëren is dat het er niet te gemaakt uit ziet. De gescheurde vormen in je broek moeten zo natuurlijk mogelijk overkomen. Dat is nou juist ook de beauty van de Ripped Jeans.  Ga op Google plaatjes opzoeken van Ripped Jeans, vervolgens kies je een model uit die jou leuk lijkt. Bestudeer op welke plekken de gaten zijn gemaakt en markeer deze met een potlood of pen op jouw eigen spijkerbroek.
  


Voordat je begint met knippen adviseren wij jou om eerst inspiratie op te doen om diverse knip technieken te leren. Neem deze video als voorbeeld.

 

Succes met het knippen van je spijkerbroeken! Ben je zelf niet zo handig met knippen en knutsleen?  Dan kan je natuurlijk nog altijd bij ons assortiment Ripped Jeans kijken. 

Reageer op dit bericht