Jack & Jones, een merk van formaat!

21-01-2013 - Richard Vegter

Veel van jullie hebben wel van het merk Jack & Jones gehoord, tegenwoordig is het merk erg populair! Hoe is het merk zo groot en populair geworden?

Jack & Jones werd opgericht in 1989 in Denemarken. Het merk is een van de grootste producenten op het gebied van herenkleding en vooral spijkerbroeken. Jack & Jones is onderdeel van het Deense Bestseller, dat werd opgericht in 1975. Op dit moment hebben ze meer dan 15.000 medewerkers die ontwerpen, produceren, verkopen en promoten over de hele wereld!

Het merk ontwerpt zowel nette kleding als stoere kleding voor heren. De voornaamste inspiratiebronnen van Jack & Jones zijn rockmuziek, het stadsleven en authenticiteit. Op dit moment heeft het merk 5 kledinglijnen: Originals, Core, Vintage, Premium en Tech. Elke kledinglijn richt zich op een andere doelgroep.

Jack & Jones investeert veel geld aan promotie en campagnes, daardoor is het merk snel groot geworden en erg populair. Ook op Onlinespijkerbroeken.com hebben we de beste jeans van Jack & Jones, en dat voor de scherpste prijzen!

Reageer op dit bericht