Hoe combineer ik mijn hoge taille jeans

16-03-2015 - Robin Weggers

De hoge taille jeans is al jaren aanwezig en is sinds het laatste jaar weer immens populair. Maar hoe combineer je het nou eigenlijk?

De vraag hoe je nu het beste zo’n broek kunt combineren zie ik vaak voorbij komen. Bij deze het antwoord. En echt, zo moeilijk is het niet!

Truitjes

Laten we eerlijk zijn bij een hoge taille jeans is het juist de bedoeling om de hoge taille te zien. Daarom kun je het beste een truitje in de spijkerbroek stoppen. En nee, een naveltruitje is echt “not done”!

Wat er het meest mooi uitziet is een aansluitend truitje of een blouse wat er goed in past. Een combinatie wat goed op deze trend aansluit is de bodystocking. Dit is een truitje/blouse met een soort slip eraan vast, dit zorgt er voor dat die perfect in je broek past.

Pak zeker geen wijde trui, dat haalt namelijk het hele effect weg en het ziet er simpelweg niet mooi uit. Wat wel kan, is een truitje met pofmouwtjes of wijdere mouwen, die in de taille gewoon strak zit.

Schoenen

Om de juiste soort schoenen te kiezen is het van belang om te weten welke soort schoenen bij de juiste jeans past. Daarom hebben wij ze dus allemaal op een rijtje gezet.

Hoge taille skinny jeans
Deze toelopende pijp kun je het mooist combineren met (hoge) pumps, ballerina's, flatjes of in (hoge) laarzen.

Hoge taille uitlopende jeans
Een jeans met flare pijp combineer je het mooist met hoge pumps of sandaaltjes. Laarzen mogen, maar liefst wel met (hogere) hak.

Hoge taille driekwart of capri jeans
Hoge hakken zijn je beste keus! Ballerina's kunnen eventueel ook, maar high heels  maken deze look helemaal af. Laarzen staan minder leuk hierbij, tenzij je de jeans ín de laarzen kunt stoppen.

Hoge taille shorts
Bij een shortje kan bijna alles. Slippertjes, sandaaltjes of ballerina's voor een zomerse look, of pumps of hoge hakken voor een vrouwelijke sexy look. Laarzen zijn niet zo slim in dit geval, vandaar dat je deze beter achter wegen kunt laten.

Nu je weet hoe je het beste je hoge taille jeans kunt combineren. Ben je overtuigd om eindelijk een hoge taille jeans aan te schaffen of is die van jouw aan vervanging toe?

Neem dan snel een kijkje in ons assortiment en bestel vandaag nog je nieuwe hoge taille jeans!

Reageer op dit bericht