Drie topmerken met fantastische spijkerbroeken

20-07-2016 - Roxanne

Altijd al een spijkerbroek van een topmerk willen hebben, maar heb je tot nu toe niet kunnen kiezen van welk merk je graag een spijkerbroek wilt hebben? In dit artikel gaan we wat terug in de tijd. Terug naar de tijd dat Diesel, Levi’s en G­star hun eerste spijkerbroeken op de markt hebben verkocht. In dit artikel geef ik wat informatie over het ontstaan van de beroemde kledingmerken en wat hun best verkochte spijkerbroeken zijn. Zodat je na het lezen van dit artikel misschien wel een keuze kan maken!

Diesel Spijkerbroeken

Diesel is in 1985 opgericht door Renzo Rosso. Hij heeft een opleiding gevolgd op de industriële textielverwerkingsschool en is daarna begonnen met het ontwerpen van zijn eigen kleding. Naarmate het merk langer op de markt te verkrijgen was werd het ook steeds bekender. Diesel Heeft verschillende kledinglijnen op de markt gebracht maar staat vooral bekend om hun mooie en kwalitatieve spijkerbroeken. Op dit moment zijn voor de vrouwen de Jegging en Super Skinny modellen erg gewild. Voor de mannen zijn de Skinny en de Tapered modellen erg populair.

Levi’s Spijkerbroeken

Levi’s is een Amerikaans merk uit 1873. Dat is een tijd geleden. Het bedrijf werd opgericht door Levi Strauss en het hoofdkantoor bevind zich in San Francisco. Levi’s is nu een bekend label, maar dat was het vroeger ook. Vele bekende personen zoals bijvoorbeeld Marilyn Monroe hebben de jeans van Levi’s gedragen. Gelukkig produceert Levi’s veel van deze kwalitatieve en mooie spijkerbroeken zodat ook jij een Levi’s spijkerbroek kan dragen. Levi’s is het merk dat de blauwe spijkerbroek heeft uitgevonden en dat is ook te zien in de populariteit van alle collecties. Op dit moment worden namelijk alle lichte en donker blauwe spijkerbroeken in verschillende modellen veel verkocht.

G­-Star Spijkerbroeken

G­star is een merk dat is opgericht van Hollandse bodem! Het label werd in 1989 opgericht in Amsterdam. In 1996 maakte G­star een doorbraak met de welbekende Elwood Jeans. Dit is de reden waarom sinds die tijd de spijkerbroeken van G­star zo bekend zijn geworden. Sinds begin dit jaar is Pharrell Williams mede eigenaar van het merk en dit betekend dat de spijkerbroeken eigenlijk alleen nog maar beter kunnen worden! Als je op zoek bent naar een goede spijkerbroek dan zijn de Elwood modellen zowel voor mannen als voor vrouwen de juiste keuze.

Reageer op dit bericht