Diesel, dat zijn pas echte spijkerbroeken!

17-09-2013 - Marcel de Vries

Als we praten over grote merken op het gebied van fashion dan is Diesel er een die niet mag ontbreken. Het merk dat is opgericht in 1978 is in middels een groot kledingmerk dat onder andere spijkerbroeken produceert, maar ook t-shirts en andere kledingstukken.

Diesel richt zich op mannen en vrouwen die tussen de 18 en 25 jaar zijn, we noemen deze groep ook wel de jongeren. In 2005 zette Diesel 1,2 miljard euro om. Diesell heeft als slogan " For succesful living". Renzo Rosso richte het bedrijf in 1978 op samen met Adriana Goldschmied. In 1985 nam Renzo het hele bedrijf over en sinds 1991 is Diesel een succesvol bedrijf die niet meer weg te denken is uit de fashion wereld. Diesel heeft momenteel meer dan 200 winkels in eigen bezit over de hele wereld, deze winkels hebben de naam "mono brand stores". Daarnaast leveren ze aan boetieks en warenhuizen, ook aan onze partners!

Diesel is een merk die achter hun artikelen staan. Kwaliteit en stijl staan samen op de 1e plek en dit komt ten goede van de klant. Je hebt zelf ook wel eens een Diesel spijkerbroek gehad, en vaak ben je een tevreden klant. Heb je nog nooit een Diesel spijkerbroek gehad? Een groot gemis! 

Ben jij dus nog op zoek naar een Diesel spijkerbroek? Bekijk dan hier ons assortiment van leuke en mooie dames en heren spijkerbroeken van Diesel. 

Reageer op dit bericht