De zomer en lente komt er weer aan, wat moet ik nu dragen!?

03-04-2012 - Linda van de Poot

Het is weer zover, de winter is in middels voorbij en we hebben de afgelopen dagen/w eken alweer een aantal dagen super mooi weer gehad! Het wordt dus weer tijd dat we onze winterse kleding gaan opbergen. Haal je zomerkleding maar alvast uit je tassen of kasten of heb je juist nog nieuwe zomerkleding nodig?

Ook dit jaar zijn er weer talloze nieuwe trends op het gebied van spijkerbroeken voor zowel heren als dames. In dit artikel laat ik je weten wat deze lente en zomer HOT is!

Modellen
Als vanouds blijven spijkerbroeken populair ongeacht de periode van het jaar. Ook dit jaar zijn de rechte spijkerbroeken en skinny jeans populair onder de vrouwen. Met de “rechte” spijkerbroek creeër je een klassieke uitstraling die ook nog eens op de werkvloer kan dragen. De skinny jeans zijn sinds een aantal jaren helemaal in de bij de vrouwen, een skinny jeans zorgt ervoor dat je broek straks om je benen zit waardoor je vormen mooi naar voren komen. Ook is dit jaar de “Boyfit” spijkerbroek een hotitem op het gebied van spijkerbroeken, met een klein mannelijk tintje worden deze spijkerbroeken toch als een hele mooie spijkerbroek  voor vrouwen beschouwd.

  

Kleuren
Daarnaast zijn zoals vanouds velle kleuren weer helemaal top voor in de zomer, opvallende kleuren. Combineer er rustig op los maar gewoon wit dragen blijft het ook goed doen! Ook een tip om mee te nemen is het dragen van je spijkerbroek, neem je een spijkerbroek met een hoge taille dan zorgt dit ervoor dat je benen wat langer lijken, andersom zorgt een spijkerbroek met een lage taille dat je benen wat langer eruit zien. Je heupen worden min of meer minder zichtbaar.Materialen
Zoals vorig jaar zijn de spijkerbroeken maar ook andere kledingstukken van katoen (“spijkergoed”) weer helemaal in, neem dan vooral een wat lichtere kleur voor in de zomer. 

Wil je dus alvast inkopen doen voor de lente of zomer? Bekijk ons assortiment van onze partners van bijvoorbeeld:

 

Maar bekijk ook eens onze aanbiedingen pagina, wellicht zit je favoriete spijkerbroek merk er tussen met heel veel korting!

Geplaatst in categorieën: Menatwork.nl Zalando.nl

Gerelateerde artikelen

Reageer op dit bericht