5 dames spijkerbroeken die je absoluut moet hebben!

10-09-2013 - Marcel de Vries

Je hebt vast een aantal leuke spijkerbroeken in de kast liggen, echter zijn er standaard 5 spijkerbroeken die absoluut niet mogen ontbreken in je kledingkast. Onlinespijkerbroeken.com laat je zien welke 5 spijkerbroeken die zijn!

De eerste spijkerbroek die niet mag ontbreken in je kledingkast is een donkere spijkerbroek, ookwel: dark wash boot cut jean. Deze spijkerbroek kun je nagenoeg overal bij aan doen. Door het boot cut model komen je heupen minder naar voren!

Uiteraard mag de Skinny Jeans spijkerbroek niet ontbreken in je kledingkast. Skinny Jeans is een razendpopulair model, deze leuke spijkerbroek zit lekker srrak om je benen heen. Dit model zorgt ervoor dat je kont en heupen er mooi en rond uit komen te zien! Skinny Jeans spijkebroeken kun je online kopen in allerlei kleuren, veel voorkomende kleuren zijn donker blauw en lichtblauw.

Een spijkerbroek met leuke printjes is natuurlijk niet iets wat je dagelijks aandoet, echter is dit wel leuk voor de variatie. Zoals deze spijkerbroek hierboven, leuke circkels met hier en daar washes plekken. Printjes zijn alleen leuk bij lichte spijkerbroeken,

De witte spijkerbroek is er natuurlijk een die je enkel met mooi weer aantrekt. Als het dan ook mooi weer is dan is z'n super mooie witte spijkerbroek heerlijk om te dragen! Welk model het moet zijn dat maatk niet heel veel uit, hou er rekening mee dat je niet een te wijde spijkerbroek koopt.

En als laatste spijkerbroek kan de Medium Wash Jeans ook niet ontbreken, deze spijkerbroek zien we heel veel terug. Het is een casual spijkerbroek die je bij elke gelegenheid wel aan kunt trekken. 

Ben jij dus nog op zoek naar een nieuwe dames spijkerbroek? Bekijk dan snel ons assortiment op geweldige leuke dames spijkebroeken bij onze partners. Snel en makkelijk online betalen en binnen no-time thuisbezorgd! 

Reageer op dit bericht